Blue Flower

Et indkøbscenter hvor kvinder kan vælge en ægtemand – blandt mange mænd er lige åbnet.

Bygningen har 5 etager, og mændenes positive egenskaber forøgedes, efterhånden som man går op i huset.

Den eneste regel er, at når en kvinde først åbnede døren på en etage, så SKAL hun vælge en mand fra denne etage, og hvis hun går en etage op, så kan hun ikke gå ned igen, undtagen for at forlade bygningen.

En flok veninder tager til centret for at finde deres ægtemænd.

På 1. sal er der et skilt på døren hvor der står: Disse mænd har et job og elsker børn. Kvinderne læser skiltet og siger: Ja, det er jo ikke så dårligt, men hvad mon der findes højere oppe? Så de går op. Skiltet på 2. etage siger: Disse mænd har et højt betalt job, elsker børn og ser ekstremt godt ud. Ikke dårligt, siger kvinderne, men hvad mon vi finder højere oppe? Skiltet på 3. etage siger: Disse mænd har et højt betalt job, elsker børn, ser ekstremt godt ud og hjælper til i huset. Wow, siger kvinderne, Meget fristende, men der er mere højere oppe? Og de går igen en etage op.

Skiltet på 4. etage siger: Disse mænd har et højt betalt job, elsker børn, ser ekstremt godt ud, hjælper til i huset og har en stærk romantisk og sexet udstråling. Det er næsten ikke til at klare, tænker kvinderne, Men tænk. Hvad kunne der ikke vente os på øverste etage! Så de går op på øverste etage, og skiltet siger: Denne etage er her bare for at bevise, at kvinder er umulige at gøre tilfredse.